Arctic Hub søger en AC-fuldmægtig til kontoret i Nuuk

The Arctic Hub Secretariat

Vil du være med til at forme fremtiden for forskning og samarbejde i Arktis? Har du erfaring med projektledelse og evnen til at navigere i et internationalt miljø? Arctic Hub søger en AC-fuldmægtig, som kan bidrage til vores mission om at være knudepunktet for forskning i Grønland.

Om stillingen

Som AC-fuldmægtig får du en bred kontaktflade til Arctic Hub’s sekretariatsleder, bestyrelse og resten af teamet. Du refererer til sekretariatets leder, og du vil få en vigtig rolle i forhold til at løse opgaver, der er med til at understøtte sekretariatets daglige drift og opgaveløsning. Som AC-fuldmægtig hos Arctic Hub vil du:

– udvikle, søsætte og drive initiativer, der styrker samarbejde inden for forskning, uddannelse, samfund, forvaltning og erhverv i Grønland, Danmark og internationalt

– bidrage til intern og ekstern koordinering samt udarbejdelse af materiale til sekretariatslederen og bestyrelsen

– være Arctic Hub’s ansigt udadtil, fx ved repræsentation til relevante konferencer og varetagelse af de daglige henvendelser til sekretariatet via mail eller møder

 

Dine kvalifikationer

Vi ser gerne, at du har en akademisk uddannelse på kandidatniveau. Du har erfaring med projektarbejde og evnen til at arbejde både selvstændigt og i teams. Du har gode kommunikationsevner på mindst to af følgende sprog: grønlandsk, dansk og engelsk. Det er en fordel, hvis du har kendskab til arktisk forskning samt samfundsmæssige- og politiske forhold i Grønland.

Personlige egenskaber

Vi håber på, at du:

– er kreativ, og idérig

– er struktureret, procesorienteret og kan håndtere forskelligartede opgaver

– kan skabe fremdrift og følge opgaverne til dørs – selvstændigt såvel som i samarbejde med andre

– er god til at skabe og vedligeholde relationer

– har en solid teknisk forståelse. Udover Microsoft Office-pakken ser vi gerne, at du er fortrolig med Microsoft Planner, Canva, Podio og WordPress.

 

Om Arctic Hub

Arctic Hub er et knudepunkt for arktisk forskning med særligt fokus på Grønland. Grønland og Danmark har i fællesskab etableret sekretariatet i Nuuk, og ambitionerne for Arctic Hub er mange og høje. I sekretariatet beskæftiger vi os med at bygge bro mellem forskning og det resterende samfund. Du kan læse mere om Arctic Hub på www.arctichub.gl. Samarbejdsaftalen kan du finde her.

Det kan vi tilbyde dig

Et alsidigt og dynamisk job med mange facetter i et sekretariat i evig udvikling. Du vil blive en del af vores lille, kompetente team bestående af en sekretariatsleder, en kommunikationsansvarlig og en arrangementskoordinator. Og ikke mindst vil du få bred erfaring og et solidt indblik i forskningsmiljøet herhjemme og ude i verden.

Ansættelsesvilkår

Grønlands Naturinstitut huser Arctic Hub’s sekretariat. Du bliver derfor ansat ved Grønlands Naturinstitut, men refererer til sekretariatslederen for Arctic Hub.
Stillingen finansieres via finansloven i hhv. Danmark og Grønland. Der er dermed tale om en fast stilling med forbehold for fortsat finansiering via finansloven.
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og din forhandlingsberettigede organisation.

Ansøgningsproces

– Ansøgningsfrist: 22. april 2024.
– Ønsket startdato: 1. maj 2024.

For mere information om stillingen, kontakt sekretariatsleder Jula Maegaard-Hoffmann, mail jula@arctichub.gl / telefon 361284.

Løn og ansættelsesforhold

Løn – og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

 

Send din ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter via formularen her.

 

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail