Arctic Hub Connect
Apr 17, 2023

Vi vil gerne kortlægge forskningsaktiviteter i Grønland i 2023

-og vi skal bruge din hjælp!

 

Kan du også mærke det?

 

Sneen smelter, dagene bliver længere, og om et øjeblik kommer Grønland igen til at summe af forskningsaktiviteter.

 

Hos Arctic Hub vil vi gerne have en bedre forståelse af og et bedre overblik over forskningsaktiviteter i Grønland. Derfor vil vi gerne invitere dig til at dele dine planer for forskningsaktiviteter i Grønland i 2023. I løbet af workshoppen kan du dele dine planer og din viden, og du kan lære mere om andre igangværende projekter i det område, du planlægger at besøge.

 

Målgruppe: Forskere med forskningsaktiviteter i Grønland i 2023. Al forskning er velkommen. Grønlandske interessenter er også velkomne.

 

Dato: Mandag den 17. april, 2023 fra 10.00 til 11.30 (UTC-3/Vestgrønlandsk tid, konverter til din tidszone her.) Deadline for tilmelding er torsdag den 13. april, 2023.

 

Deltagelse: Onlinemødet vil blive holdt på Microsoft Teams. Workshoppen vil foregå på engelsk. For at sikre en bedre oplevelse for bade dig og dine meddeltagere opfordrer vi til, at du deltager aktivt og med video.

 

Mål: 1) At etablere et overblik over forskningsaktiviteter i Grønland på tværs af discipliner. 2) At øge kvaliteten af forskning gennem koordinering, samarbejde og vidensdeling. 3) At reducere såkaldt ”research fatigue” i Grønland.

 

Tilmelding: Registrer dig her og del invitationen endelig med kollegaer, der kunne være interesserede. Desværre er der nu lukket for tilmelding.

 

Hvis du har nogen spørgsmål, så skriv til info@arctichub.gl